Tapoja Aloittaa Tyyli Blogi-Sivusto

Tapoja Aloittaa Tyyli Blogi-SivustoSuunnittelu ja valitus ovat joitakin kaikkein näytti miten-katsauksia pelivuoro mukaisesti tutkimukseen Google. Ei anna mahdollisuuksia muodissa blogin kirjoittaminen. Hyvät alas 12-vuotiaat ovat bloggaaminen, sekä joskus myös tulossa eturivissä tuote lepää rinnalla titans, kuten Anna Wintour suurin tyyli-ohjelmia. Joten mitä on niin hienoa osalta on muoti-bloggaaja? Muut kuin se, että te yleisesti saada lähettivät vaatteita ja meikkejä arviointi sekä saada kutsuttu hauska muoti tapahtumia, bloggaaminen on hyvä tapa saada jalka alalle, joka on niin vaikea saada, koska useimmat antautua puoli menetelmän kautta. Joten jos olet haluavat tehdä se tällä alalla, tämä on erinomainen tapa aloittaa! Joten tarkalleen miten se on tarkalleen, että voit käynnistää tyyli blogipalvelun? Ei vain alkaa kuitenkin vain, miten erotat itsesi meren tyyli blogeja? Vain miten voit tehdä henkilökohtainen houkutella huomiota?

Alkaen ikioma tyyli blogi

Sinun yksinkertaisesti täytyy selvittää, mitä haluat soittaa domain name ensin ja sitten olet valmis aloittamaan. Valita jotain tarttuva, mutta jotain, joka antaa katsojille tietää, mitä teidän blogi on tekemistä. Tämä varmasti avulla lukijat tunnustavat, että olet vakavia koskien bloggaaminen, ja ei yksinkertaisesti ylimääräinen muoti blogi sivusto’.

Alkaen ikioma tyyli blogiWordPress, näkyvin blogging platform, on hyvin vaistomainen sekä helppo käyttää. Suurempi kuin 75 miljoonaa blogi omistajat ja myös merkkejä käyttää sitä kehittää upea internet-sivustoja sekä blogit. WordPress pitäisi olla asennettuna web-palvelin olisi käytettävissä, kuka tahansa, jolla on internet-yhteys. Maailman tyyliin blogeja on edullinen, laatu on korkea niin luotettava keino saada huomiota ja äänenne on monipuolistaa aineistoa ja myös kehittää luovuutta.

Kuten mitä muuta elämässä, jotta kiinni ulos ryhmästä, sinun pitäisi tuoda jotain erityistä pöytään. Useita style-blogin kirjoittajat, se on niiden luonne, ja myös suunnittelu. Nämä ovat muutamia asioita, sinun täytyy tietää ja seurata saavuttaa menestystä blogin kirjoittaminen:

  • Blogi noin julkkis tyyli: paljon naisia, sekä naisten osalta julkkikset ja halu pukeutua kuin ne ja ovat haluavat blogi omistajat neuvoja.
  • Käytä ystävällinen vaatteet: Innostaa yksilöiden vaatteet (riippumatta siitä, onko käytät niitä tai osoittaa ne kokoelmat, kuten olen), mutta varmista, että vaatteet käytät on melko edullinen, joten lukijat voivat samaistua.
  • Säveltää usein sekä kirjoittaa hyvin: varattu tietty viikonpäivä tai kellonaika, että olet varmasti omistautua blogin kirjoittaminen sekä lähettää viestejä säännöllisesti. Ammun 3 päivässä kuitenkin paljon blogin kirjoittajat ampua 4 viikkoa. Antaa yksilöille vinkkejä ja kertoa heille tarinoita, kun teet sen.

Jaa erityinen näkemys muodin maailmassa

Shanon todetaan: ”Aluksi se voisi olla testaus, kun etsivät henkilökohtainen tavaramerkki ”juttu” kiinni
Jaa erityinen näkemys muodin maailmassatällä kertaa, tai vain surffata internetissä mielenkiintoinen muoti tiedot voi kestää tuntia. On satoja ja tuhansia tyyli blogin kirjoittajat ulos nyt. Joten aivan sama aiheesta on keskusteltu yli ja ohi. Olen kuitenkin yrittää muuttaa teema sekä käsitellä asioita, joita muut ihmiset eivät.

Esimerkiksi, kun kattaa New yorkissa Fashion Week, useita blogi kirjailijoita on kuvia jokainen pala, joka iskee polku. Olen metsästää juuri sitä, mitä yleisö käyttää, kaapata loistavia kuvia, ja sen jälkeen otsikko, ”Vain mitä laittaa New Yorkin Tyyliin Viikko” tai ”Trendikäs Käsilaukut Ravista Tyyli Ohjelma”.” Video on edullinen materiaali tyyli muodin alalla. Yksilöiden kuin katselisi ”valmistaudu kanssani” tavallaan videoleikkeitä. Voisit tuottaa muutamia näistä videoleikkeitä itse? Kuten kävely teidän tavoite markkinoilla kautta prep työtä illanviettoon tai valmistelu päivässä työpaikalla? Kaksi miljoonaa tuntia tällaisia videoita katsottiin Youtubessa neljän ensimmäisen kuukauden aikana 2015.

Post värikäs ja houkutteleva kuvia

Post värikäs ja houkutteleva kuviaVarmistaa, että kuvat voit lähettää loistava ja selkeä. Hyödynnän joitakin kuvia minun yksittäisiä asuja, muutamaa ruokaa, kenkiä, laukkuja, ympäristö ja niin edelleen. Nämä ovat Instagram on innovatiivinen periaatteet kuvat: Kuvat ovat vain yksi yksi tärkeimmistä osista tyyli bloggaaminen. Keskimäärin naiset ovat muistuttaa kuvan malleja tänään ansiosta erinomainen video-kamerat ja myös muokkausta ja parantaa ohjelmisto sovellus. Salaisuus tuottaa vaikuttava web-sisältöä ja myös ylläpitää lukijat kiinnostunut sijaitsee lähes kokonaan kuvissa. Aivan kuten voit nähdä kiiltävä sivuja, julkaisuja, muoti blogi sivustoja ovat kaikki noin luovaa ajattelua asuja ja myös sitkeys kuvia. Visuaalisesti sekä edistää kuvat ovat tarpeen. Paljon kävijät eivät yleensä lukea tekstiä, he vain katsoa kuvat ensin mikä sinänsä kertoo minulle paljon. Tarvitset kuvien alun perin piirtää ihmisiä. Kun etsin muiden ihmisten muoti blogeja itselleni, jos haluan kuvia, se houkuttelee minua tarkistaa todellinen artikkeli, joten ratkaiseva ehdottomasti sijoittuu kuvia. Miten saat visuaalisesti houkutteleva kuvia, että voi säilyttää lukijat innostunut tai luo uusi omistettu seuraajia? Lorna Burford Sadepisarat Safiiri toteaa.